Werken bij

ABC Zorg als werkgever

ABC Zorg is sinds 2009 een kleinschalige organisatie in de regio Midden Limburg. Juist die kleinschaligheid zien wij als onze kracht! Hoe je dit terug ziet? In persoonlijke aandacht en het gebrek aan tussenlagen. Wij zien en horen jou en stimuleren ontwikkeling. Ons scholingsaanbod baseren wij dan ook teambehoeften én individuele behoeften. Jij hebt inspraak in je eigen rooster die wij ruim op tijd klaar hebben. Er heerst een professionele maar familiaire sfeer waar wij voor elkaar klaar staan. Wij geloven dat goede zorg voor jou resulteert in goede zorg voor onze cliënten! Wij vinden het belangrijk dat jij de regie krijgt en neemt om samen met jouw team de best mogelijke zorg te organiseren.

Wij organiseren die zorg zo veel mogelijk rond de wensen en behoeften van de cliënt. Denk hierbij aan vaste tijdstippen, een klein team van zorgverleners en één aanspreekpunt met een leidende en signalerende rol. Jij bent degene die de cliënt kan motiveren om een actieve rol in te nemen in zijn of haar ziekteproces. Wij noemen dit carecoaching en zien hierdoor een positief effect op de eigen regie, weerbaarheid, zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en participatie van cliënten. Dit organiseren wij niet alleen maar doen wij in samenwerking met ketenpartners en mantelzorgers, jij hebt hierin een verbindende rol!

ABC Schoon als werkgever

Denk je aan huishoudelijke hulp denk je aan poetsen, máár het is zo veel meer! Als vertrouwd gezicht bij jouw vaste cliënten zie jij toe op een schoon huishouden, biedt je structuur in de dag, heb je een signalerende functie en ben je een luisterend oor. Jij bent thuis in professionele zorg, thuis bij ABC Schoon.

ABC Schoon is een jonge enthousiaste organisatie die huishoudelijke hulp biedt in de regio Midden Limburg. Voor ons staan de medewerkers op nummer 1, want een gelukkige medewerker betekent ook een tevreden cliënt.

Aanbod

Onze diensten

Thuiszorg

Dagbesteding

Begeleiding

Huishoudelijke hulp

Nieuws

Volg de laatste ontwikkelingen