ABC Schoon

Huishoudelijke hulp

Wij zorgen niet alleen voor een schoon huishouden maar bieden ook structuur in de dag, hebben een signalerende functie en zijn een luisterend oor. Zo kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

ABC Schoon staat voor

Het proces

ABC Schoon biedt huishoudelijke hulp in de regio Midden Limburg aan. Wanneer u huishoudelijke hulp nodig heeft kan dit gefinancierd worden met een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wanneer de indicatie wordt goedgekeurd heeft u recht op huishoudelijke hulp. U kunt dit zelf bij ons aanvragen of wordt doorverwezen door de gemeente of een andere zorgprofessional.

Een vaste medewerker wordt aan u toegewezen en samen bespreken we op welke dag u de zorg van ons kunt ontvangen. Aan de hand van een persoonlijk huisbezoek brengen wij samen in kaart waar u hulp bij nodig heeft. Denk aan poetsen, koken, wassen en strijken.

ABC Schoon als werkgever

Denk je aan huishoudelijke hulp denk je aan poetsen, máár het is zo veel meer! Als vertrouwd gezicht bij jouw vaste cliënten zie jij toe op een schoon huishouden, biedt je structuur in de dag, heb je een signalerende functie en ben je een luisterend oor. Jij bent thuis in professionele zorg, thuis bij ABC Schoon.

ABC Schoon is een jonge enthousiaste organisatie die huishoudelijke hulp biedt in de regio Midden Limburg. Voor ons staan de medewerkers op nummer 1, want een gelukkige medewerker betekent ook een tevreden cliënt.

Meer weten?

Neem telefonisch contact met ons op of bezoek onze contactpagina voor meer informatie.

Overig aanbod

Onze volledige diensten

Thuiszorg

Dagbesteding

Begeleiding

Huishoudelijke hulp

Nieuws

Volg de laatste ontwikkelingen