Klachtenregeling

Klachten

Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over onze zorg. Toch kunt u van mening zijn dat u onzorgvuldig behandeld bent of dat bepaalde zaken beter hadden gekund. Uw opmerkingen of klachten bieden ons de mogelijkheid om de dienstverlening zonodig te verbeteren.

Wij stellen het op prijs wanneer wij direct de gelegenheid krijgen de oorzaak van uw klacht met u te bespreken. Door het met ons te bespreken weten wij waar u ontevreden over bent en kunnen wij proberen de klacht op de lossen. U kunt uw klacht ook voorleggen aan de direct leidinggevende van degene die de klacht heeft veroorzaakt. Een goed gesprek kan veel duidelijkheid geven waardoor wij samen tot een oplossing van het probleem kunnen komen. Heeft u een klacht en wilt u dit met ons bespreken, neem dan contact met ons op.

Als het bespreken/behandelen van uw klacht niet tot een bevredigende oplossing heeft geleid dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. ABC Zorg is aangesloten bij Stichting Zorggeschil.

Wenst u contact op te nemen met Stichting Zorggeschil? Dan kunt u mailen naar info@zorggeschil.nl of bel naar 085-273 32 19