Vacature Verzorgende IG

ABC Zorg, thuis in professionele zorg

ABC Zorg is sinds 2009 een kleinschalige organisatie in de regio Midden Limburg. Voor ons thuiszorgteam zijn wij op zoek naar diverse collega’s!

ABC Zorg is een werkgever die haar werknemers op nummer 1 zet. Waar jij wordt gezien en gehoord en waar jouw sterke kanten worden uitvergroot. Ons scholingsaanbod baseren wij dan ook teambehoeften én individuele behoeften. Jij hebt inspraak in je eigen rooster die wij ruim op tijd klaar hebben. Er heerst een professionele maar familiaire sfeer waar wij voor elkaar klaar staan. Wij geloven dat goede zorg voor jou resulteert in goede zorg voor onze cliënten!

Jij als zorgverlener

Wij vinden het belangrijk dat jij de regie krijgt en neemt om samen met jouw team de best mogelijke zorg te organiseren. Wij organiseren die zorg zo veel mogelijk rond de wensen en behoeften van de cliënt. Denk hierbij aan vaste tijdstippen, een klein team van zorgverleners en één aanspreekpunt met een leidende en signalerende rol. Jij verleent verzorgende en verpleegkundige handelingen maar bent ook degene die de cliënt kan motiveren om een actieve rol in te nemen in zijn of haar ziekteproces. Wij noemen dit carecoaching en zien hierdoor een positief effect op de eigen regie, weerbaarheid, zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en participatie van cliënten. Dit organiseren wij niet alleen maar doen wij in samenwerking met ketenpartners en mantelzorgers, jij hebt hierin een verbindende rol!

Wij als werkgever

Dit vragen wij van jou

Contact

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar Claudia of Jennifer 0475-772592. Mailen kan ook naar j.graus@abczorg.info

Deze vacature delen: